E-waste shredder voor mobiele telefoon

U kunt bij Shredder Rent een shredder huren voor uw mobiele telefoons, tablets, harde schijven en smartphones. U kunt uiteraard ook bij ons langskomen met uw apparatuur. Wij bieden 100% garantie op datavernietiging van uw smartphones. Geen open eindjes; gewoon een complete telefoon door de shredder tot deze volledig is verpulverd.

Iedere 2 jaar een nieuwe mobiele telefoon en laptop. Dat leidt ongetwijfeld tot een enorme berg overtollige devices. Gooi uw mobiele telefoon niet zomaar in de afvalcontainer. De AVG wetgeving kan hoge boetes uitdelen voor een datalek. Het kan ook tot erg vervelende privacy situaties leiden. Voor de absolute zekerheid kiest u voor een shredder.

Shredder huren

Mobiele telefoon inleveren

Als u een kleine voorraad mobieltjes heeft, dan kunt u beter bij ons langs komen voor de E-waste shredder service. Of we regelen een veilige logistieke oplossing. U heeft de garantie dat uw mobiele telefoon compleet vernietigd wordt en tegelijkertijd draagt u met recycling bij aan circulaire materiaalverwerking. Een smartphone beschikt bijvoorbeeld over schaarse grondstoffen zoals Cobalt en Goud; weliswaar in uiterst geringe mate.

Vraag stellen